Inbraakbeveiliging

 

Secure Logic houdt zich als VEB erkend beveiligingsbedrijf bezig met beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Goede beveiliging bestaat uit een combinatie van technische, organisatorische en bouwkundige maatregelen.

 

Hierin kan Secure Logic u op alle fronten ondersteunen.

 

We werken met alleen goedgekeurde apparatuur die voldoet aan de normen van de VEB certificering, zodat er zich zo min mogelijk storingen voordoen en u 3 jaar garantie op de componenten krijgt.

 

Toegangscontrolesystemen

 

 

Voor veel bedrijven is het belangrijk om de toegang tot het bedrijfspand of een afdeling binnen het bedrijf te beperken tot een selecte groep, al of niet binnen vast gestelde tijdstippen. In dat geval biedt een toegangscontrolesysteem uitkomst.

Desgewenst is uitbreiding met een terminal voor het registreren van werktijden mogelijk. Op deze wijze vindt de ouderwetse prikklok een geheel nieuwe toepassing. In het kader van BHV bestaat er daarnaast de mogelijkheid om een koppeling te maken met diverse alarmsystemen zodat u preciezer weet wie er in het pand aanwezig zijn.

De systemen kunnen allemaal op maat worden verzorgd en in combinatie met bestaande hardware worden toegepast. Met de software heeft u snel zicht op de uren en beheert u gemakkelijk de verschillende kostenplaatsen. Dit levert een besparing in menskracht op, doordat de handelingen tussen registratie en loonstrook vergaand geautomatiseerd kunnen worden

 

 

Alle applicaties zijn via web browser te benaderen en geven u en uw organisatie direct inzage in het aantal aanwezige medewerkers.

De software combineert:

- werktijd registratie gekoppeld aan calamiteiten beheer;

- registratie en management van ziekteverzuim;

- rooster inzetbaarheid met meerdere soorten dienstverband;

 

 

 

Brandmeldinstallaties

 

 

 

Secure Logic verzorgt het ontwerp, de aanleg, de oplevering en het onderhoud van brandmeldinstallaties. Secure Logic doet dat conform de geldende wet- en regelgeving.

Vanaf het maken van een Programma van Eisen tot en met het opleiden van gebruikers tot "Beheerder Brandmeldinstallaties"

 

Ook certificering is mogelijk. Uiteraard gelden ook alle diensten en mogelijkheden voor ontruimingsinstallaties volgens de NEN 2575. Ontruimingsinstallaties en brandmeldinstallaties moeten jaarlijks onderhouden te worden volgens de NEN 2654.

 

 

 

Datanetwerken

 

 

Onder datanetwerken verstaan we alle systemen waarover gegevens worden verstuurd. De meest bekende zijn het computer netwerk en de Telefoon.

Maar ook toegancontrole en IP camera's gaan over het datanetwerk.Voor al deze vormen van dataverwerking is het noodzakelijk een goed bekabelingsysteem te hebben.

Bij Secure Logic werken wij met universele datanetwerk systemen, zodat al uw dataverkeer over deze bekabeling heen kan lopen. Het voordeel hiervan is dat er maar één centraal punt hoeft te zijn voor al uw techniek.

Netwerken zijn de slagaders van uw organisatie. Ook hoge snelheid en lange afstand draadloze netwerken zijn voor Secure Logic geen uitdaging. Wij maken het allemaal voor u in orde.

 

Ook kunnen wij orde aanbrengen in uw bestaande netwerk.

Wij kunnen u adviseren hoe systemen simpeler kunnen.

 

Op het gebied van communicatie bereiken wij snelheden van wel 10Gbit over koper.

 

 

 

 

Telefonie

 

 

 

Ontwikkelingen in de telecommunicatie volgen elkaar in hoog tempo op. En daarmee ook de wensen van de gebruikers.

Wij leveren analoge en digitale telefooncentrales voor zowel klein- als grootzakelijk gebruik. Daarom zien wij erop toe dat door ons geleverde centrales niet alleen aan de laatste technologie voldoen, maar ook inspelen op toekomstige mogelijkheden en wensen. CTI, IP, DECT, kostenregistratie,Voice over IP en kostenbesparend bellen.

Wij kijken naar de wensen en het telefoon gebruik van de klant.

Zodat we altijd advies op maat kunnen geven voor huidig gebruik en oog op de toekomst.

Telefoonlijnen

De keuze voor ISDN, ADSL, IP of Analoog is bepalend voor de bereikbaarheid van de organisatie en de hoogte van de vaste kosten. Wij adviseren over de telefoonlijn die het beste bij een specifieke situatie past.